Aktuellt

Månadens katt September
Selma och Morris är Månadens katter i september.

Honan Selma födde sommaren 2013 tre kattungar utomhus i ett sommarstugeområde i Hudiksvallstrakten. Två ungar fick nya hem men kvar på katthemmet blev Selma med sonen Morris. Dom har nu bott hos oss alltför länge. Dom har fått se andra katter komma och gå och nu tycker vi att det är deras tur att få flytta.
Från början var dom lite skygga och ängsliga och hade svårt att lita på oss tvåbenta. Men nu är dom vana med oss volontärer och har blivit riktigt goa och sociala -på deras villkor förstås.
Dom är två friska individer. Lilla prinsessan Selma tvättar gärna sin son och långhåriga Morris älskar när vi borstar honom. Dom gillar att vara ute på sin rastgård och sover alltid tillsammans i bädden.
Vårt krav är att dom får flytta tillsammans. Selma och Morris kommer kanske aldrig att bli några knäkatter men med egen matte och/eller husse så kommer dom med tiden att känna trygghet. I ett hem där dom har alla möjligheter att komma till ro med sin rädsla.
Känner Du att Selma och Morris passar hemma hos Dej eller någon som Du känner? Tveka inte. Kom på ett besök till katthemmet och träffa dom.
Du är så välkommen!
 

loading...FULLSATT PÅ KATTHEMMET

Nu har vi intagningsstopp på katthemmet. Det är ”knökfullt” i karantän med mammor med sina små. Vi visar inga bilder, ingen kan tingas och inga besök  - ännu.

Några av de vuxna katterna flyttar snart till nya hem men vi har några andra mycket trevliga och goa katter som också vill få ett eget hem med kärlek och mysiga stunder och där dom kanske kan få vara ute.

Är du intresserad - kom och träffa dom! Alla är avmaskade, vaccinerade, chippade och kastrerade. 
11 aug.2018

 HJÄLP  HJÄLP  HJÄLP
På katthemmet finns alltid behov av ideella medarbetare. Just nu är det ett mycket stort behov eftersom vi har så många katter.
Du som är kattvän och känner att du vill hjälpa oss ring till katthemmet och anmäl dig.
 
Tel. 0650-99918 eller 072-4499460.
OBS! Vår fasta telefon upphör 31 oktober 2018.
8 sep 2018