På katthemmet just nu

Klicka på bilderna för att se dom i större format. 


 

Mamma Smeka och hennes dotter Filippa

vill komma till ett kärleksfullt hem,

gärna tillsammans eller ensam.  De trivs väldigt bra med varandra, lekfulla båda två. Filippa är ett riktigt yrväder. Hon är riktigt rolig. Den som adopterar henne får aldrig långsamt. Mamma Smeka ligger inte långt efter.

Okastrerad hankatt som sprungit omkring i gamla  Fiskeby, Hudiksvall. Katten är svart till färgen med vitt under hakan, kh. Finns nu på katthemmet.
 

OBS!  Vi tar INTE emot katter i fälla. Katten bör vara hanterbar och komma till oss i en transportbur. 

OBS! Vi kan absolut INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 Mamma Selma  bor med sin son
Morris. Dom har varit hos oss en lång tid. Att bli kliad och smekt gillar dom och älskar att bli borstade. Selma och Morris är ganska nyfikna  av sej och vill gärna hålla koll på vad vi volontärer gör. Dom längtar att få komma till ett lugnt och kärleksfullt hem. Vi vill gärna att dom ska få följas åt. Ej småbarnsfamilj. Passar bäst som innekatter.

Kajsa har farit illa i vinter. Mager,  skadade öron och tassar,   hon har blivit omskött på bästa sätt och är idag en snäll och kelig katt. Flyttade på prov till en familj men det blev allergiska reaktioner så nu är Kajsa tillbaka på katthemmet.
 

Fina Bosse har gått  omkring i Gnarp i flera år. Nu är han här hos oss och han trivs och känner sig trygg. Vill gärna få ett riktigt hem så småningom. Han är 5-6 år. 

Ej barnfamilj.