HUDIKSVALL KATTSAMARIT har fått bidrag från ”HÄLSINGLANDS SPARBANK GER TILLBAKA” för att bedriva en märknings- och kastreringskampanj för katter under våren 2020.

OBSERVERA att vi har ett begränsat antal bidrag. 
Du får en rekvisition från oss och den SKALL du lämna till veterinären. 

Kampanjen avslutas när pengarna är slut eller senast 2020-05-31. Kattägaren skall vara mantalsskriven i Hudiksvall, Nordanstigs eller Ljusdals kommun.  

Kattsamariten telefontider för kampanjen varje vecka så länge vi har bidrag kvar:
telefon 072-449 94 60
onsdagar kl 16 – 17
torsdagar kl 11 - 13  
söndagar kl 10 - 15
Det går inte att begära rekvisition via mejl eller chat utan endast via telefon och på ovan angvina tider.
Vänligen respektera detta då vi periodvis har mycket att göra eller kan vara på akuta besök.

·       Hälsinge Smådjursklinik i Hudiksvall, Ljusdal eller Söderhamn lämnar 25 % rabatt på ordinarie paketpris för s k normal kastrering inkl chipmärkning. Vår rekvisition ger ett bidrag på 400 kr oavsett hona eller hane.  Skulle komplikationer uppstå som medför extra kostnader är det djurägaren som står för den kostnaden.

·       När din katt blivit kastrerad och chipmärkt samt du lämnat vår rekvisition till veterinären betalar du för en hona 817 kronor eller om du har en hane betalar du 342 kr.

·       Du får i samband med chipmärkningen en blankett till Sveraks ID register med kattens chipnummer och den blanketten måste DU SJÄLV fylla i.
Registrera sedan online eller skicka in den till SVERAK ID register. Tillkommer engångsavgift, varierar mellan 35 – 100 kr beroende på hur du väljer att registrera och betala. Kattens ägare är själv betalningsansvarig för engångsavgiften.

·       Finns även ett annat register som heter SKK Djur ID.  En engångsavgift, 140 kr tillkommer om du väljer detta register.  Kattägaren är själv betalningsansvarig för denna engångsavgift.

·       Vill du ha information om registreringen kontaktar du oss på Hudiksvalls Kattsamarit 072-449 94 60
 Ifall du inte registrerar chipmärkningen är den helt värdelös.  I de flesta fall är det omöjligt att hitta ägaren om chipmärkningen inte är registrerad i något av registren