PRIVATA OMPLACERINGAR

Kattsamariten sysslar inte med omplaceringar men du får gärna lägga in din annons här.
Fyll i formuläret och skicka det till oss.
En bild på katten är bra att ta med.

 

  • (max 50 MB)

Sept 2021 
Shira (helgrå ca:15 år) och Aisha (gråspräcklig ca: 5år) söker nya hem på grund av att deras tidigare ägare har avlidit. De är vana att vara ute och gå på låda inne. De älskar att bli klappade. Kontakta gärna mig för fler bilder eller för mer information.
Moa: 0737237225

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Juni 2021
Hur ont det än gör i ens ägares hjärta, så är jag mer djurvän än egostisk. Mina två helt underbara killar är i behov utav mycket kärlek och utevistelse. Då jag bor i en lägenhet och jobbar eftermiddagar, kan jag inte längre ge dem det de förtjänar. Så jag tänkte kolla om det finns någon som skulle kunna ge dem det de behöver. Ett tryggt hem med mycket kärlek. Kravet är att det inte finns några andra katter sen tidigare, då den "lilla Kenai (den med mest vitt) är en väldigt skeptisk katt. Också att de ska få flytta tillsammans, då de är väldigt tajta med varandra. Inga problem med att gå på lådan. Det har aldrig hänt några olyckor utanför den.
Båda är kastrerade. Kenzo (den med mest svart är 1,5 år) Kenai är snart 1 år.
Hemmet är viktigare än priset! Medföljer allt från:kattmat, kattsand,klätterställningar och leksaker. Kattlådan från Vetzoo kan också få medtas om så önskas.
Hör av dig om du tror eller vet någon som har ett hem till mina små älsklingar.
Ida Bladin
tel:0722249112
i.dodda@hotmail.com
 

Nov -21
Jag har en 14 årig honkatt som behöver ett nytt hem, hon heter Sushi är vid god hälsa, mycket tillgiven och snäll.
Jonas Östberg 073-0493157

Febr 2022
Morris 4 år söker nytt hem pga av allergi. Kelig innekatt som kommunicerar mycket och visar vad han vill.Gillar att kela mycket fast på hans villkor. Skulle trivas i ett lugnt hem med inte alltför små barn, gillar att gå ute i koppel.
Mikael Blomberg  070-6161221