PRIVATA OMPLACERINGAR

Kattsamariten sysslar inte med omplaceringar men du får gärna lägga in din annons här.
Fyll i formuläret och skicka det till oss.
En bild på katten är bra att ta med.

 

  • (max 50 MB)

Aug 2022
Maya 2 år gammal är en jättegosig tjej, ligger gärna i soffan och myser, har lätt för att kurra. När min sambo flyttade hit med sin hund så började Maya att må dåligt. Vi har försökt fasa in dom med varann nu i 7 mån men det går inte.Maya har börjat dra sig undan, morrar när man tar i henne och det är för att hon inte trivs så som vi har det nu. Kan du ge Maya ett hem fylllt med kärlek och omtanke så hör av dej till mej. Jag vill att min Maya ska må bra, ser helst att hon ska få bo ensam, utan andra katter och hundar.
Jennie 072-3956364

Okt 2022
Vi har 3 kastr kissar som är i stort behov av nytt hem, två tjejer och en kille. Äldsta katten är 5 år och de andra 4 år. De har varit utekatter men har varit inne i ett år p.ga flytt. Vi har även en bebis som dom inte är så förtjusta i. De är oerhört keliga och kärleksfulla och det tar emot att behöva omplacera dom. Bilderna på katterna: katten längst fram är en hona 5 år, den helsvarta uppe till höger är en hona 4år och den mer vita är en hane 4 år.
Rebecca  0730585744

Jan 2023
Katten Tiger söker en lugn och trygg kompis
. Katten måste vara en van innekatt mellan 6- 14 månader gammal, kastr chippad vacc och registr.Vid intresse ring gärna.
Synnöve 0768047231

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Febr 2022
Morris 4 år söker nytt hem pga av allergi. Kelig innekatt som kommunicerar mycket och visar vad han vill.Gillar att kela mycket fast på hans villkor. Skulle trivas i ett lugnt hem med inte alltför små barn, gillar att gå ute i koppel.
Mikael Blomberg  070-6161221

Aug 2022
Cattis 7 år snart 8 år vill ha ett nytt hem, hon är både ute/innekatt kelig . Jag ser helst att hon kommer till en familj där hon får gå som hon vill.
Johanna 073-0419880


Aug 2022
Fisen söker nytt hem, han mår inte så bra här hemma längre. Han är en katt som gärna sitter nära men inte i knä eller kelar så mycket. Han vill vara utekatt men går inte ihop med andra katter och jag bor illa till med mycket katter runt omkring. Nu får han vara innekatt med tillgång till inhägnad altan med kattlucka, men då behöver han mycket sällskap och jag jobbar mycket.  Jag hoppas att det finns någon som som bor lite för sig själv och vill ha världens bästa musjägare och kan ge honom ett hem där han får vara livet ut,
han är bara 8 år.
Evelina 070-2952591

Sept 2022
Med sorg i hjärtat har vi beslutat att söka ett nytt hem åt vår fina Lucy, då allergin är outhärdlig. Lucy är en mycket social, lekfull och kelig tjej som går bra med barn och andra djur. Hon är 1 år och 4 månader gammal och är steriliserad. Vi vill att Lucy ska få ett tryggt hem med någon/några som vill leka, gosa eller kolla ut genom fönstret med. Vi söker någon som vill ha sällskap och har tid för Lucy. Om någon vill öppna sitt hem för denna lilla varelse så medföljer ett nyinköpt katträd, kattlåda och leksaker. Priset för Lucy och det som medföljer är 2000 kr men priset kan diskuteras.Det viktigaste för oss är att Lucy får ett fint föralltidhem. Har ni funderingar får ni gärna ringa mig på
073-5723455
Hamrin Khalin