PRIVATA OMPLACERINGAR

Kattsamariten sysslar inte med omplaceringar men du får gärna lägga in din annons här.
Fyll i formuläret och skicka det till oss.
En bild på katten är bra att ta med.

 

  • (max 50 MB)

Jan 2024
Vi kommer att flytta under sommaren 2024 och kommer inte att kunna ta med oss Max våran 8 åriga katt. Han är kastrerad, pratig lugn och tillgiven. Han kan inte bo med barn eller djur, vi bor i villa nu och där har Max kattlucka så han kan gå som han vill. Vi tror att han skulle fungera som innekatt också, han är ingen jägare. Max skulle passa hos en äldre person. Max är helt grå ser ut som en blue europe.
Vid intresse ring mej.
Mvh Kia 070-5914414

Nov 2023
Harmångers Ridklubb behöver hitta hem till våra två underbara långhåriga katter. Vi ser att de inte får den pälsvård som de behöver, när det är många som delar på ansvaret. De är omkring 4 år gamla, sociala o go, går på låda och är friska vad vi vet.Katternas namn:Solveig o Hjördis.
Linda Anderton tel:0707730539

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Maj 2024
Tiger söker nytt hem! han är en katt
med integritet, är boende i Hudiksvall. Han är en van innekatt men älskar att gå ut, skulle uppskatta en innätad balkong eller uteplats. Kan ej bo med småbarnsfamilj. Tiger har varit ensamkatt men kan fungera meed en snäll vuxenkatt. Född hos
Hudiksvalls kattsamarit den 15-09-2021 som ett av 9 syskon. Han är kastr, vacc och chippad, registrerad och försäkrad hos Folksam.
Vid frågor eller intresse ring Synnöve:
076-8047231