PRIVATA OMPLACERINGAR

Kattsamariten sysslar inte med omplaceringar men du får gärna lägga in din annons här.
Fyll i formuläret och skicka det till oss.
En bild på katten är bra att ta med.

 

  • (max 50 MB)

Aug 2022
Maya 2 år gammal är en jättegosig tjej, ligger gärna i soffan och myser, har lätt för att kurra. När min sambo flyttade hit med sin hund så började Maya att må dåligt. Vi har försökt fasa in dom med varann nu i 7 mån men det går inte.Maya har börjat dra sig undan, morrar när man tar i henne och det är för att hon inte trivs så som vi har det nu. Kan du ge Maya ett hem fylllt med kärlek och omtanke så hör av dej till mej. Jag vill att min Maya ska må bra, ser helst att hon ska få bo ensam, utan andra katter och hundar.
Jennie 072-3956364
Jan 2023
Katten Tiger söker en lugn och trygg kompis
. Katten måste vara en van innekatt mellan 6- 14 månader gammal, kastr chippad vacc och registr.Vid intresse ring gärna.
Synnöve 0768047231

Nov 2023
Harmångers Ridklubb behöver hitta hem till våra två underbara långhåriga katter. Vi ser att de inte får den pälsvård som de behöver, när det är många som delar på ansvaret. De är omkring 4 år gamla, sociala o go, går på låda och är friska vad vi vet.Katternas namn:Solveig o Hjördis.
Linda Anderton tel:0707730539

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Aug 2022
Cattis 7 år snart 8 år vill ha ett nytt hem, hon är både ute/innekatt kelig . Jag ser helst att hon kommer till en familj där hon får gå som hon vill.
Johanna 073-0419880


Aug 2022
Fisen söker nytt hem, han mår inte så bra här hemma längre. Han är en katt som gärna sitter nära men inte i knä eller kelar så mycket. Han vill vara utekatt men går inte ihop med andra katter och jag bor illa till med mycket katter runt omkring. Nu får han vara innekatt med tillgång till inhägnad altan med kattlucka, men då behöver han mycket sällskap och jag jobbar mycket.  Jag hoppas att det finns någon som som bor lite för sig själv och vill ha världens bästa musjägare och kan ge honom ett hem där han får vara livet ut,
han är bara 8 år.
Evelina 070-2952591

Sept 2022
Med sorg i hjärtat har vi beslutat att söka ett nytt hem åt vår fina Lucy, då allergin är outhärdlig. Lucy är en mycket social, lekfull och kelig tjej som går bra med barn och andra djur. Hon är 1 år och 4 månader gammal och är steriliserad. Vi vill att Lucy ska få ett tryggt hem med någon/några som vill leka, gosa eller kolla ut genom fönstret med. Vi söker någon som vill ha sällskap och har tid för Lucy. Om någon vill öppna sitt hem för denna lilla varelse så medföljer ett nyinköpt katträd, kattlåda och leksaker. Priset för Lucy och det som medföljer är 2000 kr men priset kan diskuteras.Det viktigaste för oss är att Lucy får ett fint föralltidhem. Har ni funderingar får ni gärna ringa mig på
073-5723455
Hamrin Khalin  

Maj -23 Lilla Thor är 1 år gammal och söker en rumskompis som kan flytta hem till honom.Han är lugn, gosig, busig och pratglad, och får gå ut och in som han vill. Thor bor i en lägenhet i Forsa på bottenplan med uteplats i ett lugnt område occh saknar sin kompis som tyvärr fick somna in i februari.

Viola 0792606979