PRIVATA OMPLACERINGAR

Kattsamariten sysslar inte med omplaceringar men du får gärna lägga in din annons här.
Fyll i formuläret och skicka det till oss.
En bild på katten är bra att ta med.

 

  • (max 50 MB)

Klicka på bilderna för att se dom i större format.

Aug 2018
Social kastr honkatt.
Vi söker ett bättre hem till våran 2 åriga honkatt, hon är en riktig knäkatt otroligt snäll och kelig. Vi bor på landet men har inte mycket tid för henne. Vi behöver en jägare men hon är inte det.
Ring så berättar vi mera.
Elin 072-7359966

Okt 2018
2 st katter som är syskon. Frans och Fia är 8 år och vana att vara inne och ute och kan gå på låda. De ska flytta tillsammans. Båda är kastrerade. De är lugna och kärvänliga. Fia är brunspräcklig och Frans är rödhårig. Vi flyttar och nya ägarna har hund så katterna kan inte bo kvar.
Ulrika Eriksson 070-3675899

Okt 2018
Två honkatter söker nytt hem. Bodil(grå) är född i mitten av juli 2017. Rocket(svart) är född i slutet av februari 2018. Letar nu efter ett tryggt hem åt dem, då jag har flyttat till en mindre bostad, där de inte får tillräckligt med utrymme. De är båda väldigt snälla och mysiga katter. De har varit innekatter hela tiden jag haft dem, men ser gärna att de får vara utomhus också (om de vill) i sitt nya hem. Vill ni veta mera om Bodil och Rocket så ring gärna.
Louise 072-7392999

Juni 2018
Kastrerad utekatt, den snällaste vän du kan få, söker ett nytt hem. Stalin är 3 år. Han kan inte längre vara hos mig eftersom han vantrivs inne och ute har han blivit bortjagad från sitt revir. Min önskan är att han får komma ut på landet där han kan vara fri, är en utmärkt jägare. Ring om du är intresserad så får du veta mycket mera om honom. 
Joel Nilsson 070-2058387

Juni 2018
2 st honkatter söker nya ägare pga. tidsbrist.
Zaga o Zelda är korthåriga bondkatter 4 år kastrerade o öronmärkta. Vana med hund o barn. Eftersom de är syskon o utekatter har jag som krav att de ska flytta tillsammans. Vid intresse hör av er så berättar jag mer.
Johanne Johansson.
nelle_best@icloud.com

Aug 2018
Två gosiga kattpojkar 6 år söker nya hem p.g.a för lite tid till dom. Vi har också en ny bebis som dom är avundsjuka på. Ring så berättar vi mera.
Christoffer och Sara 073-8246798

Sept 2018
Detta är Pi född 170513. Söker nytt hem p.g.a allergier i hemmet. Hon är inte kastr. men vacc och avmaskad. Vi skickar med leksaker, filt, mat, låda och sand.
Camilla Evertsson
073-0853273

Okt 2018
2 underbart gosiga tjejer. Kiwi(6år) och Chili(10år) behöver ett nytt hem akut. Jag har letat i flera månader utan resultat. Det börjar bli ohållbart. Jag har blivit utförsäkrad och utmattningen är på väg tillbaka. Jag kan inte ta hand om dem utan pengar eller energi. Det är ca halva matpåsen kvar sen har jag ingen mer kattmat och vet ärligt inte vad jag ska göra då. De är supergosiga och otroligt sociala små hjärtan. De behöver inte bo ihop men de behöver vara försäkrade och utekatter. Båda två är bra jägare och kommer när jag ropar på dem. Chili(sköldpaddsfärgad) älskar hundar. Kiwi(grårandig) älskar lugna hundar. Har du några frågor så är det bara att maila eller skicka ett sms då jag ofta har ljudet av för att koppla av lire.
Massa kärlek till dej! Hoppas vi hörs!
Madde Lundström 070-6247242