SOLSKENS-HISTORIer

Här kan du som adopterat en katt från oss, skriva och berätta om katten.
Bifoga gärna en bild.

Adress - se sidan
Kontakta oss.

 

2017
Sigge

Tack för att ni tog hand om mig tills det att jag hittade hem!
Nu är jag ute och springer i min egen trädgård och i grannskapet, stormtrivs. På bilden är jag i husse och mattes äppelträd och klättrar.
Glad sommar önskar Sigge med familj

loading...


2017
Katten Nisse flyttade till ett eget hem i juletid. Han var mycket efterlängtad och får nu massor av omtanke och kärlek av sin nya matte. Nisse är en underbart go och snäll katt. Han ska nu få en rastgård där han kan få ligga och njuta.

loading...2018
En underbar katthistoria
Häromdan fick vi på katthemmet höra en härlig historia. En man som adopterat en katt från oss bor i en liten by. Katten har hela byn som sitt revir och han är populär hos alla grannar, till och med hos damen med gröna fingrar. Som katten Findus följer han sin husse i sysslorna på gården. Han åker skottkärra, han klättar på stegen, han följer med till vägen för att hämta posten, han sover med sin älskade husse mm. Deras kärlek är ömsesidig.
Helt underbart att få höra. Så önskar vi att flera katter skulle få leva sina liv!
 


2017
Katten Karl-Olof syntes allra först när jag tittade in på Kattsamaritens hemsida. Jag blev berörd av att läsa om denna gulliga röda katt som hittats mager och kringirrande i Hassela. Min lycka var stor att få ta hem den vackra, men väldigt skygga katten som fick namnet Svante.

Min hona Maja Gräddnos lockade snart fram honom ur gömstället under sängen. Han började äta och jag fick klappa honom. Svante och Maja trivs ihop, sover ofta tillsammans samt tar turer ut i den inhägnade stora rastgården.

Efter bara två veckor verkar Svante vara helt hemmastadd här med oss människor, katterna Maja och Nelly, samt tuppen Ragnar och hans 7 hönor.

Tack finaste damer på Kattsamariten för er fantastiska gärning för katter, dessa fantastiska djur.

Hälsningar matte Rita
(anm. som tycker att hon fått världens finste katt)
 

2018
Hälsning från Morris, f.d. Hubbe som nu bott ett halvår i Delsbo med sin nya familj. Där kan han få vara ute och har nu fått egen kattlucka när han är ute på sorkjakt. Familjen skriver att Morris är social, sällskaplig och nyfiken. Älskar att ligga i husses knä. Gillar all mat, även chips kan slinka ner ibland.
Han älskar sin familj och där ingår även gästande katten Selma och all denna kärlek verkar vara ömsesidig. Mår som en prins alltså.
Det kan väl inte bli bättre!

loading...2017
Pratsamma Molly bor nu i Näsviken med sin nya familj. Hon trivs verkligen med dom. Lek och bus och mys på favoritplatsen. Nu har Molly fått en lekkamrat också. Han heter Bosse. Dom gillar varandra och leker väldans bra ihop. Men ibland måste hon tvätta Bosse för han har blivit smutsig. Då blir han hennes baby. Hon vill inte följa med när han går ut. Nej, det är ju så varmt och skönt inne! Husse berättar att Molly har haft problem med hälsan. Det är nu åtgärdat och vi hoppas att goa Molly blir frisk och kan få leva ett härligt liv med matte, husse och sin kompis Bosse.

loading...