Om du planerar att besöka oss måste du absolut ringa oss före - 072-4499460.
Ibland kan det inte passa med besök! 
Vi finns där på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.

På katthemmet just nu

Kattpojken Lill Strimma
hittades i Delsbo centrum, springande på gatan. 3-4 mån gammal, 
Nu har Lill-Strimma flyttat från jourhemmet och in på katthemmet. Allting är nytt för honom och han kan känna sig stressad så klart, men vi hoppas att han ska komma att trivas hos oss och sina nya kattkompisar och senare också få ett kärleksfullt hem.
Lill-Strimma har blivit kompis med Hugo.
 

Hugo har gått ute en lång tid. Snälla människor har matat honom.

Nu har Hugo kommit till oss. Behöver inte längre bli kall om sina tassar. Han är stor och lite rund. En mycket kelig och snäll kattpojke, ca 3-4 år
Vill för det mesta sitta i knä.
                                            Flyttat

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Vackraste
Strössel

längtar efter ett eget hem, hon är en kelig och snäll kisse.

Hon har saknat sina två bebisar som har fått fina hem. Nu tycker hon att det är hennes tur.
Flyttat

Söta Ellis upphittad i Idenor i dåligt skick, men har piggnat på sig nu när hon fått bort alla fästingar och tovor i pälsen.
Tingad

Fina Simson har nyss kommit till oss på katthemmet, han har gått omkring i Vintergatsbyn Idenor en längre tid. En stor vacker herre, vi hoppas någon saknar honom så att han får komma hem.

OBS!  Vi tar INTE emot katter i fälla. Katten bör vara hanterbar och komma till oss i en transportbur. 

OBS! Vi kan absolut INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Mamma Selma med sin son Morris har varit hos oss alltför länge. Selma och Morris är ganska nyfikna  av sej och vill gärna hålla koll på vad vi volontärer gör. Dom behöver att få komma till ett lugnt och kärleksfullt hem. Vi vill att dom ska få flytta tillsammans som innekatter. Passar nog inte i en småbarnsfamilj. Flyttat
 Tessan,  ca 1 år, är en katt från Bergsjö. Helt vit med ett blått och ett grönt öga. Hon tycker inte det är kul att vara ensam och vill gärna ha sällskap. Snäll och go och har mycket energi.

Flyttat
 

Felix, som troligen är syskon till Tessan, är fortfarande ganska blyg och lite rädd av sig. Ska få mera förtroende för oss innan han får adopteras. Vi ska ösa på med mycket kärlek så blir det nog bra.

Snygga Bosse är tillbaka på Katthemmet. Han kom inte överens med sin nya kompis. Sånt händer ibland.
Bosse behöver ett hem där han får vara ensam med sin nya familj. Han vill komma ut på landet. Bosse är lugn och snäll.
 


 


Kattpojken Kurre, ca 3 år,  är en mycket fin och snäll katt som nu börjar tycka om oss på katthemmet och gärna vill bli ompysslad.