Om du planerar att besöka oss måste du ringa oss före - 072-4499460.
Ibland kan det inte passa med besök! 
Vi finns där på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Messi bodde på katthemmet 2020
och flyttade sedan till sin husse. Nu är Messi tillbaka p.g.a
att han inte kan vara vän med sina kattgrannar. Han är en lugn och snäll kisse men det gick inte bra med dom andra katterna.
Messi behöver någon som bor lämpligt så han kan få ett eget revir. Att få flytta ut på landet är det viktigaste för honom.  

Tila är våran nykomling. Hon är vacker, snäll och go. Behöver få komma ut på landet. Trivs inte riktigt bra på katthemmet.

Pysen var från början en väldigt rädd katt. Satt under en stol och fräste åt oss. Det har gåttt framåt hela tiden. Nu kan han vara nära oss men än får vi inte ta i honom.  
Nu är Pysen kastrerad.
 


 

Boris har nyss flyttat in hos oss. Upphittad i Välsta, Hudiksvall. Han är en stor och vacker okastrerad hankatt. Otroligt tillgiven och trevlig. Vi tror att någon saknar honom väldigt mycket. Finns även på Facebook som upphittad. Han är nu kastrerad. Flyttat
 

OBS! Vi kan INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Millan 3-4 år
är en vacker kisse. OK med kel
men hon bestämmer när det får vara nog,
lekfull är hon. Gillar sin rastgård där hon kan hålla ett öga på sina grannar.
Vill vara utekatt på landet. Hon kom till katthemmet april 2021 så vi tycker det är dags att Millan får en egen familj där hon får vara som hon är. Ingen barnfamilj men 
gärna pensionär.

 

Skorpan 11 år k.h
flyttade in tillsammans med Rambo. Hon är blyg och försiktig men en snäll kisse. Vi hoppas att dom båda kan få flytta tillsammans.

 

Rambo är 4 år gammal. En otroligt snäll kattbehöver mycket pälsvård. Han blir så lycklig när han får bli borstad och det är ju positivt. 

Lugna och snälla mamman Betty som födde 3 ungar på katthemmet. Alla tre helt svarta som sin mamma.
Nu hoppas vi att Betty också ska få ett eget hem, två av hennes tre ungar har flyttat.

Billy, Bingo har flyttat.


Lilla Bibbi har kommit tillbaka till oss.