Om du planerar att besöka oss måste du ringa oss före - 072-4499460.
Ibland kan det inte passa med besök! 
Vi finns där på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Ljusa Amir och tigrerade Amira är ett
syskonpar, ca ett år.

Har varit hos oss en tid men kan ibland vara lite blyga inför nya människor.  Amira, flyttade men kom tillbaka p.g.a allergi i nya familjen.
Amir och Felix är bästa kompisar!Finaste Bamse, cirka 3 år,  är en lugn, snäll och kelig katt. Han hoppas på att snart få en egen familj  och att helst få komma ut på landet. Han gillar sin rastgård med ett litet katthus.
Tingad
 

Tusse, hemlös katt. Troligen 10 år. Snälla människor har matat honom. Han var chippad men ej registrerad.
Tusse är en stor katt och otroligt lugn och fin.
Han vill nog helst vara utekatt på landet.
Nu är godingen kastrerad.

 

Hanen Drutten, är en äldre katt. Han var
kastrerad och har en gammal öronmärkning. 
Upphittad i Frägsta, Näsviken. Upphittaren har sökt med ljus och lykta efter någon ägare utan resultat. Nu finns han hos oss. En underbar kisse. Pratsam.

OBS! Vi kan INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Felix, ca ett år, har vuxit till sig, kan vara kelen men vill hellre leka och busa. Han är ingen knäkatt det har han inte tid med. Vattenskålar gillar han men det ska finnas vatten i dom. En go och snäll kille med mycket spring i bena.
Är bästa kompis med Amir!

Underbara Lea, 8 årser ut så här idag. Efter veterinärens pälsvård av tovor mm blev hon rakad på kroppen och nu är det så skönt för henne. Hon är en mycket lugn och snäll katt. Så vacker!
 

Sköldpaddsfärgade Rut, 6 år, är dotter till Lea. 
Lika vacker, go och snäll som sin mamma. Hon gillar sällskap.

 

Kickan 5 år har nyligen kommit till oss på katthemmet, trevlig kisse, hann inte få någon bild på henne. Nu ska hon få flytta till ett nytt hem och få vara innekatt. Ibland går det undan!
Tingad