Om du planerar att besöka oss måste du ringa oss före - 072-4499460.
Ibland kan det inte passa med besök! 
Vi finns där på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Det här är Toffa, 2 år gammal. Hon är också ny på katthemmet, lugn och fin. Ska helst bo på landet där hon kan få vara ute.
Flyttat

Pelle skrutt har flyttat in till oss på katthemmet, han är en vacker katt lite blyg och försiktig tycker inte om att han ska vara inom fyra väggar. Pelle ska kastr, vacc och chippas och sen får vi hoppas att han får ett hem på landet snart.         Flyttat
 

Mulle troligen en gammal "man" okastrerad, har gått omkring i Iggesund och retat både katter och folk. men vad gör man när man är hungrig och hemlös.
Mulle är lugn och snäll, glad att ha fått ett tillfälligt boende men hoppas få ett eget hem på landet.
Flytttat

Majsans 4 ungar födda den 3 maj -22 och är flyttbara. Alla ungar är honor och de heter Mira, Maja, Missan och Mitzi. Mira har redan flyttat.
Tidsbokning gäller om ni har tänkt på adoption.

 
                                                               Mamma LillaGrå. 

Lilla Grå s ungar
födda 19 maj-22
2 honor och en hane. Det är mamman som ses längst bak.Flyttklara till v 34.

OBS! Vi kan INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Millan 3-4 år
är en vacker kisse , gillar kel men hon bestämmer när det får vara nog. Gillar sin rastgård där hon kan hålla ett öga på sina grannar.
Vill vara utekatt på landet, hon kom till katthemmet april 2021, vi tycker det är dags att Millan får en egen familj nu.

Trudelutt är en honkatt.
Hon är lite blyg och försiktig men kan också vara kelig.
Behöver ett lugnt hem.
Flyttat

Smulan, ca 2 år

har varit en duktig mamma till sina små. 

Nu är hon kastrerad och klar att få ett eget hem och fam. Vi har märkt att Smulan behöver vara ensamkatt gärna i en barnfamilj och eftersom hon har så mycket spring i benen 
så vill vi att hon blir utekatt på landet.

Morris från Bergsjö
är 7år kastrerad men ska vacc och chippas. Han är en otroligt snäll och fin kisse, tycker om att kela. Bör få vara utekatt på landet.