På katthemmet just nu

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Kattpojken Lill Strimma
hittades i Delsbo centrum, springande på gatan. 3-4 mån gammal, ganska skärrad. Nu har han blivit lugnare, mera lekfull och har fått förtroende för sin jourmamma. Behöver ett hem där någon är hemma med honom på dagarna och där han kan känna sig trygg.
I jourhem 
 

Signe från Björsbo
har hållit till i ett stugområde.
Mycket trevlig kisse och vill så gärna bli smekt. Då mår hon bra.
.

Gubben har hållt till i Njutånger och runt om i byarna där. Hade en päls som var mest tovor
och smuts. Har nu fått bort sina tovor, badat och luktar gott. Gubben är en mycket mysig och snäll kisse, vill gärna kela.  Flyttat 


Mocka är en liten behändig hona. Hon är en exotic, kort-hårig perser. Hon är mycket snäll och gossig. 

OBS!  Vi tar INTE emot katter i fälla. Katten bör vara hanterbar och komma till oss i en transportbur. 

OBS! Vi kan absolut INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 Lilla mamman Selma  bor med sin långhåriga son Morris. Dom har varit hos oss alltför länge. Dom gillar att bli borstade. Selma och Morris är ganska nyfikna  av sej och vill gärna hålla koll på vad vi volontärer gör. Dom behöver att få komma till ett lugnt och kärleksfullt hem. Vi vill att dom ska få flytta tillsammans som innekatter. Passar nog inte i en småbarnsfamilj. 

Vi har fått in ett helt kattgäng på katthemmet - två vuxna, hona och hane, en mamma med tre ungar som är ca 4-5 månader. Några ska kastreras, vacc och chippas. Kattungarna Emil, Emmie och Elsie har nu flyttat. De vuxna Ester, Luna och Berra är kvar.
 

Luna
Luna
berra berra


 

Mamma Ester är en lugn och försynt katt. Hon har varit väldigt försiktig av sig men nu har hon fått förtroende för oss och har blivit så kelig.