Om du planerar att besöka oss måste du ringa oss före - 072-4499460.
Ibland kan det inte passa med besök! 
Vi finns där på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Pysen var från början en väldigt rädd katt. Satt under en stol och fräste åt oss. Det har gåttt framåt hela tiden. Nu kan han vara nära oss men än får vi inte ta i honom.  
Nu är Pysen kastrerad.
 Gråtass är en kastrerad hane, öronmärkt men går inte att tyda. Han har setts i Vattlång Ilsbo vid sjön i ca 5 år till och från. På sista tiden har han bosatt sig hos upphittaren och blivit mindre skygg. Gråtass är väldigt snäll och vill gärna ha närkontakt. Vi vill gärna veta om han har en ägare någonstans som saknar honom. Troligen är han en äldre herre.
 

Mick 8-9 månader
hittades tillsammans med Tom, hade flera ben i tassleden brutna. Är gipsad sen flera veckor tillbaka. Han är en mycket snäll och kelig kisse. 


Jerry 8-9 månader
den tredje i gänget.
Glad och livad som dom andra.

Flyttat

Kosmos är en katt som kommer från Länstyrelsen och behöver få ett nytt förevigt hem där han kan känna sig trygg. Han är inte hanterbar ännu, vill hålla sig på avstånd och behöver tid att få förtroende för oss.
Kosmos är ca 2-3 år.

OBS! Vi kan INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Millan 3-4 år
är en vacker kisse. OK med kel
men hon bestämmer när det får vara nog,
lekfull är hon. Gillar sin rastgård där hon kan hålla ett öga på sina grannar.
Vill vara utekatt på landet. Hon kom till katthemmet april 2021 så vi tycker det är dags att Millan får en egen familj där hon får vara som hon är. Ingen barnfamilj men 
gärna pensionär.

 

Skorpan 11 år k.h
flyttade in tillsammans med Rambo. Hon är blyg och försiktig men en snäll kisse. Vi hoppas att dom båda kan få flytta tillsammans.

 

Rambo är 4 år gammal. En otroligt snäll kattbehöver mycket pälsvård. Han blir så lycklig när han får bli borstad och det är ju positivt. 

Tom 8-9 månader
upphittad ute i en snöhög tillsammans med sin kompis Mick. Glad, snäll och mycket livlig.