Det är många som är intresserade av våra katter så här i vårens tider. Vi har många katter och mycket att göra på katthemmet just nu.
Vi finns där allltid på förmiddagarna och på em/kväll på varierande tider.
Om du planerar att besöka oss måste du absolut ringa oss före - 072-4499460. Ibland kan det inte passa med besök! 

På katthemmet just nu

Kattpojken Lill Strimma
hittades i Delsbo centrum, springande på gatan. 3-4 mån gammal, ganska skärrad. Nu har han blivit lugnare, mera lekfull och har fått förtroende för sin jourmamma. Behöver ett hem där någon är hemma med honom på dagarna och där han kan känna sig trygg.
Nu har Lill-Strimma flyttat från jourhemmet och in på katthemmet. Allting är nytt för honom och han kan känna sig stressad så klart, men vi hoppas att han ska komma att trivas hos oss och sina nya kattkompisar och senare också få ett kärleksfullt hem.
Lill-Strimma har blivit kompis med Hugo.
 

Hugo har gått ute en lång tid. Snälla människor har matat honom.

Nu har Hugo kommit till oss. Behöver inte längre bli kall om sina tassar. Han är stor och lite rund. En mycket kelig och snäll kattpojke, ca 3-4 år
 

Klicka på bilderna för att se dom i större format.
 

Vackraste
Strössel har  blivit mamma  till två små dunbollar. Hon är en fin och omtänksam mamma. Inga besök hos dom än. Alla ska vaccineras först.


 

Kattungarna är tingade

 

Det här är Jerry. Han har varit hos oss en vecka, troligen bortsprungen i Ljusdal. På inrådan av djurkliniken i Ljusdal kontaktade upphittaren oss.

Han är kastrerad men ej chippad, konstigt nog.

Jerry är otroligt kelig, vill bara kramas och kramas. Vi tror att han är ganska ung. Någon borde sakna honom.

OBS!  Vi tar INTE emot katter i fälla. Katten bör vara hanterbar och komma till oss i en transportbur. 

OBS! Vi kan absolut INTE ta emot katter som kommer till katthemmet utan överenskommelse, dvs att någon kommer till katthemmet utan att ha kontaktat oss innan. Det medför stora problem och kostnader för oss när detta händer. 

 

Mamma Selma med sin son Morris har varit hos oss alltför länge. Selma och Morris är ganska nyfikna  av sej och vill gärna hålla koll på vad vi volontärer gör. Dom behöver att få komma till ett lugnt och kärleksfullt hem. Vi vill att dom ska få flytta tillsammans som innekatter. Passar nog inte i en småbarnsfamilj. Äntligen ska Selma och Morris få ett eget hem!!
 Tessan,  ca 1 år, är en katt från Bergsjö. Helt vit med ett blått och ett grönt öga. Hon tycker inte det är kul att vara ensam och vill gärna ha sällskap. Snäll och go och har mycket energi.


 

Felix, som troligen är syskon till Tessan, är fortfarande ganska blyg och lite rädd av sig. Ska få mera förtroende för oss innan han får adopteras. Vi ska ösa på med mycket kärlek så blir det nog bra.

Snygga Bosse är tillbaka på Katthemmet. Han kom inte överens med sin nya kompis. Sånt händer ibland.
Bosse behöver ett hem där han får vara ensam med sin nya familj. Han vill komma ut på landet. Bosse är så fin, lugn och snäll.
 


 


Kattpojken Kurre  Han har inte varit så länge hos oss. En mycket fin och snäll katt som nu börjar tycka om oss på katthemmet och gärna vill bli smekt. Ca 3 år.